Trippailuaan pääsee jatkamaan loppuvuodesta – We Happy Few saa kausipassin ja hiekkalaatikkotilan

We Happy Few'n mielenvikaiseen maailmaan päästään jatkossa uusien laajennusten muodossa.

6.8.2018 09:56

Compulsion Games on julkistanut jatkosuunnitelmansa loppuviikosta virallisesti julkaistavalle selviytymis- ja seikkailupelille We Happy Few.

Tulevaisuuden kuvioihin lukeutuvat pelattavaa sisältöä kasvattava kausipassi sekä sitä ennen saapuva ilmainen hiekkalaatikkopelitila, jossa pelaajat pääsevät vapaasti leikkimään maailmassa.

Sandbox Moden valtti on kustomointimahdollisuudet, joiden avulla muun muassa maailman kokoa, ihmismäärää, resursseja ja haasteita voi säätää haluamakseen. Myös joihinkin pelin sääntöihin voi koskea ja peliä voi esimerkiksi pelata mielenvikaisena piripää-wellienä.

Sandbox-pelitilan tarkka julkaisupäivä paljastetaan myöhemmin.

Kausipassi lisää peliin puolestaan kolme uutta tarinaa, Roger & James: They Came from Below, Lightbearer ja We All Fall Down, jotka syventävät Wellington Wellsin maailmaa ja sen asukkaita entisestään. Laajennukset antavat ohjakset uusille päähenkilöille, joiden kautta selvitetään muun muassa outoa teknologiaa, rokkistaran psyykettä sekä Wellsin yhteiskunnan haudattua menneisyyttä.

Lisäsisällön tarjoava kausipassi on toistaiseksi saatavilla ainoastaan pelin Deluxe Edition -version ostajille, mutta se saapuu erikseen ostettavaksi pelin julkaisussa.

We Happy Few julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 10. elokuuta.

Lähde: Compulsion Games

Lisää luettavaa