Tuhannen ja yhden yön tarinoiden henkeen kehitetty City of Brass on saanut virallisen julkaisupäivän. Steamissa syyskuusta asti jo early accessissa myynnissä ollut peli saavuttaa 1.0-version toukokuun 4. päivä, jolloin se tupsahtaa samalla Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

City of Brassia jo pelanneille 1.0-versio tuo mukanaan pelin viimeisen kenttäkokonaisuuden, sisäänrakennetun Mixer-tuen sekä joukon tasapainoituksia ja bugisäätöjä. Vielä tulevaisuuttakin varten kehittäjä Uppercut Gamesilla piisaa kuitenkin sen verran ideoita, että peliin on suunnitteilla jo ilmaista ja maksullista lisäsisältöä.

Hinnaksi City of Brassille on muodostumassa 20 euroa. Tämä on noin vitosen verran vähemmän kuin early access -vaiheessa, miksi hyvityksenä pelin jo hankkineet saavat hieman lisäetuja. Toinen näistä on pelissä käyttöön saatava erikoismiekka, kun toinen etu on pelin digitaalinen ääniraita.

Genrensä osalta City of Brass on niin sanottuun rogue-lite-tyyliin tehty ensimmäisen persoonan toimintapeli. Toistuva kuoleminen ja sen myötä muotoaan muuttavat kentät ovat siis keskeinen osa sen DNA:ta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa