Thronebreaker: The Witcher Tales päivättiin – Noituri-korttipeli Gwent valmistuu samalla

Loppuvuodelle mahtuu vielä uutta The Witcher -pelattavaa.

18.9.2018 16:31

CD Projekt REDin oma virtuaalikorttipeli Gwent: The Witcher Card Game on saanut virallisen julkaisupäivän. Pc:llä pelin valmistuminen tapahtuu 23. lokakuuta, mitä seuraa 4. joulukuuta Xbox One- ja PlayStation 4 -julkaisu.

Avoimessa betassa tällä hetkellä olevan pelin valmistuminen tapahtuu sen mittavan Homecoming-päivityksen myötä. Sen voimin Gwentin ulkoasu laitetaan aikalailla täysin uusiksi ja pelillisiäkin muutoksia on luvassa. Näitä saadaan muun muassa uusien mekaniikkojen ja kolmesta kahteen käytössä olevaan linjaan typistettyjen pelipöytien muodossa. Pelaajapalautettakin on CD Projektin mukaan kuunneltu.

Uudella videolla muutoksista voi nähdä muutamia esimerkkejä.

Yhdessä Gwent: The Witcher Card Gamen kanssa julkaisunsa saa samalla pelistä itsenäiseksi tuotteeksi kasvanut korttiroolipeli Thronebreaker: The Witcher Tales. Yksin pelattavissa oleva Thronebreaker on tarinavetoinen seikkailu, jossa Gwentin pelaaminen yhdistyy The Witcher -maailmassa tapahtuvaan seikkailuun ja pulmanratkontaan. Tarina keskittyy kuningatar Meven pyrkimyksiin selviytyä Nilfgaardin invaasiosta.

Thronebreakeria koskevia hintatietoja CD Projekt on aikeissa paljastaa myöhemmin. Gwent-pääpeli on pelattavissa ilmaiseksi.

Lisää luettavaa