The Elder Scrolls: Legends julkaistiin virallisesti

The Elder Scrolls: Legendsin beta-vaihe on ohi. Peli on julkaistu nyt virallisesti Windows-koneille, eikä muillekaan alustoille sitä tarvitse odottaa erityisen pitkään.

9.3.2017 16:11

Bethesdan oma Hearthstone-haastaja The Elder Scrolls: Legends on julkaistu nyt virallisesti Windows-koneille. Peliin on mahdollista hypätä mukaan ilmaiseksi julkaisijan oman Bethesda.net-palvelun kautta, eikä iPad-julkaisuakaan tarvitse odottaa kuin maaliskuun 23. päivään.

Android-tableteille virtuaalikorttipeliä luvataan huhtikuuksi ja Mac-koneille vastaavasti toukokuuksi. Puhelimilla julkaisun on tarkoitus tapahtua alkukesästä.

Ennen julkaisuaan Legends ehti olla pc:llä avoimessa beta-testissä viime vuoden loppukesästä asti. Jo betaan osallistuneet voivat jatkaa pelin peluuta ilman pelkoa vanhojen korttiensa menetyksestä.

Ensimmäinen virallinen laajennuskin on vahvistettu nyt Legendsiin. Huhtikuun 5. päivä peliin julkaistaan The Fall of the Dark Brotherhood, joka kasvattaa sen tarinatilan kokoa uusilla tehtävillä. Myös lisää kortteja saadaan samalla käytettäväksi. Uusi sisältö on ostettavissa joko oikealla rahalla tai pelissä ansaittavalla kullalla.

Uusia ominaisuuksia on edelleen peliin myös matkalla. Toukokuussa odotettavissa pitäisi olla niin katsomotila kuin virallinen Twitch-tukikin. Tuore Gauntlet-turnaustila tekee sekin tuloaan.

Pelin sääntöjä esittelevän videon voi kurkata alta.

Lisää luettavaa