The Division puristaa viimeisetkin mehut pelialustoista – ”kunniakysymys” kehittäjille

Tom Clancy's The Division ruoskii pelialustat ruotuun.

20.1.2016 09:06

Maaliskuussa ilmestyvä Tom Clancy’s The Division ruoskii pelialustoja kuin viimeistä päivää.

Ubisoft Massiven luova johtaja Magnus Jansen kertoo pelin SnowDrop-moottorista ylpeänä EPNdotTV-kanavalle antamassaan tuoreessa videohaastattelussa. Jansenin mukaan kyse ei ole siitä, etteikö peli pyörisi keskinkertaisemmillakin kokoonpanoilla, vaan nimenomaan niidenkin täysien tehojen käyttämisestä kokonaisuudessaan.

– Meille on kunniakysymys tukea kaikkia, jotka pelin ostavat, ja antaa heidän ottaa kaikki irti raudastaan. Käytämme jokaisen alustan pienimpiäkin prosesseja tappiin asti. Se, ettemme haaskaa toisten laitteistoja, on meistä kunniallista, Jansen selittää videolla.

Vaikka myös konsolit pääsevät Jansenin mukaan esittelemään täyttä potentiaaliaan The Divisionin parissa, teknologian mittoihin venyvä peli pääsee oikeuksiinsa pc:llä. Mies kertoo pelin pc-version tukevan juuri niitä ominaisuuksia, jotka saavat pelaajat valitsemaan alustan.

– Pc on supermonipuolinen alusta: kokoonpanoja ja mahdollisuuksia on niin monia. Jos haluamme saada kaiken irti kaikista alustoista, meidän täytyy tukea pc:llä suurempaa resoluutiota, lukitsematonta ruudunpäivitystä ja useampia näytönohjaimia, koska ne ovat sen alustan juttu, Jansen pohtii.

The Division ilmestyy Xbox Onelle, PS4:lle sekä pc:lle 8. maaliskuuta.

Lähde: GamingBolt

Lisää luettavaa