Tekken-hahmojulkistukset täyttivät sunnuntain trailereilla – uutta verta luvassa jo ensi viikolla

Tekken 7:n kolmoskauden hahmot on nyt vahvistettu.

8.12.2019 18:57

Tekken 7:n maailma on saamassa taas parikin kappaletta uusia hahmoja alkavalla viikolla. Joulukuun 10. päivä rautanyrkkinsä pääsevät näyttämään kokonaan uusi tuttavuus Leroy Smith sekä juuri Tekken World Tour Finals -turnauksessa paljastettu paluun tekevä Ganryu.

Molemmat hahmoista ovat saaneet lähestyvän julkaisun kunniaksi oman uuden trailerinsa. Samalla esittelyn sai myöskin toinen täysi uusi hahmo Fahkumram, joka iskee thainyrkkeilyliikkeiden ja uuden kentän kera peliin kevään paikkeilla.

Kaikki uudet hahmot ovat osa pelin kolmatta sisältökautta ja ovat näin ollen hankittavissa yksikseen tai sitten 25 euron kausikortin hankkimalla. Jo aiemmin kausi on lisännyt peliin uutena pelattavana hahmona Tekken 6:sta asti tutun Zafinan.

Kolmoskauden maksulliseen sisältöön kuuluu osaksi vielä myös Frame Data -paketti, joka tuo ensimmäistä kertaa sarjan historiassa analysoitavaksi hyökkäysanimaatioihin liittyviä toiminnallisia yksityiskohtia. Myös se tuodaan saataville 10. joulukuuta.

Ilmaisella päivityksellä Tekken 7:n uusin kausi on tuonut jo peliin myös lisäliikkeiden ja statistiikan kaltaisia lisukkeita.

Oikaisu: Päiväys korjattu oikeaksi.

Lisää luettavaa