Tekken 8 sai julkaisupäivän – uudet kamppailut käynnistyvät alkuvuodesta 2024

1990-luvulla käynnistynyt pelisarja jatkuu edelleen.

25.8.2023 19:00

Suuresti menestynyt Tekken-taistelupelisarja jatkuu tulevan vuodenvaihteen jälkeen, kun markkinoille pärähtää 26. tammikuuta Tekken 8. Peli sai virallisen julkistuspäivämäärän osana parhaillaan käynnissä olevaa Gamescom-tapahtumaa.

Tapahtumassa julkaistu uusi traileri paljastaa pelin julkaisupäivän lisäksi myös lisää kuvaa sen sisällöstä sekä mekaniikoista. Siinä nähdään Jin Kazama vakavassa taistelussa karun ja myrskyisen maiseman keskellä sekä paljon muitakin aiemmissa peliosissa mukana olleita hahmokasvoja. Videon mukaan uutuuspeli tarjoaakin yhteensä 32 taistelijavaihtoehtoa otteluihin.

Mielenkiintoisena ja tuoreena aspektina Tekken 8 tarjoaa pelaajilleen myös mahdollisuuden mitellä taistelutaitojaan retrohenkisellä pelihallityylillä. 

Tekken 8 on nimestään huolimatta jo pelisarjansa 10. julkaisu, Se jatkaa Tekken 7:n tarinaa noin puoli vuotta siinä nähtyjen tapahtumien jälkeen, keskittyen Jin Kazaman perhekonflikteihin sekä henkilökohtaisiin kamppailuihin.

Tekken 8 on kehitelty Unreal Engine 5 -tekniikalla ja sitä päästään pelailemaan tammikuussa PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleilla sekä pc:llä.

Katso julkistupäivämäärän paljastava uusi pelitraileri alta.

Lisää luettavaa