Netflixin The Witcher -televisiosarjan kakkoskausi on nyt kuvauksien osalta virallisesti purkissa. Tekijät juhlistivat asiaa ensin sarjan sometileillä julkaistulla kuvalla Geralt-rooliasussaan hymyilevästä Henry Cavillista, mitä seurasi vielä sarjan vetäjä Lauren S. Hissrichin ja muun tuotantotiimin luoma hassutteluvideo aiheesta.

Uuden kauden tuotanto on kärsinyt viimeisen vuoden sisällä muun muassa niin koronapandemian aiheuttamista mutkista kuin kevyestä loukkaantumistapauksestakin. Työtäjän kakkoskaudessa piisaakin vielä kuvauksien jälkeen, eikä sillä toistaiseksi olekaan vielä selkeää  julkaisuajankohtaa. Kuluva vuosi on ollut kyllä tavoitteena, mutta nähtäväksi jää, toteutuuko se.

Ensimmäisen kauden debyytistä tulisi joulukuussa kuluneeksi kaksi vuotta.

Noituri-kirjoihin pohjautuvan sarjan kakkoskausi jatkaa tarinaa Haltian veri -teoksen tapahtumista, joka oli kahden novellikokoelman jälkeen ensimmäisen romaanimuotoinen Noituri-kirja. Näkemään päästään siis vielä esimerkiksi Geraltin kasvupaikkana toiminut Kaer Morhen ja sitä asuttavat noiturit.

Muutamista uusista tuttavuuksista Netflix vihjaili aiemmin maaliskuussa kourallisella näyttelijäpaljastuksia.

The Witcher -sarjan ohella Netflixillä on parhaillaan työn alla myös niin animaatioelokuva Nightmare of the Wolf kuin minisarja Blood Origin.

Lähde: The Witcher (Twitter)

Lisää luettavaa