Overwatchin seuraava pelattava sankarihahmo on paljastunut. Odotetusti peliin on liittymässä ilmaiseksi piakkoin jo pidemmän aikaa siihen vihjailtu Doomfist, joka yhdessä Reaperin, Widowmakerin ja Sombran kanssa edustaa pelin tarinassa Overwatch-ryhmittymää vastassa olevaa Talon-poppoota.

Hahmona Doomfist on hyökkäystyypin sankari, jonka käytön haastavuudeksi Blizzard on merkinnyt täydet kolme tähteä. Hankalaksi hahmon tekee tämän lähitaisteluliikkeisiin painottuva hyökkäysvalikoima, jolla tämä voi vetää vihollisia puoleensa ja iskeä jopa läpi Reinhardtin puolustuksen. Vahinkoa tekemällä tämä pystyy myös luomaan itselleen ylimääräisiä suojakilpiä.

Tarkemmin hahmon ominaisuuksiin voi syventyä Overwatchin kotisivuilla ja alta löytyvästä kehittäjävideosta. Ohesta löydettävissä on myös hahmoon yleisesti syventyvä esittelyvideo.

Järjestyksessään Doomfist on Overwatchin 25:s pelattava sankari. Virallista julkaisuajankohtaa hahmolle ei ole vielä annettu, mutta pc:llä sitä voi jo kokeilla pelin testipalvelimilla.

Lisää luettavaa