Electronic Artsin yksi menestyksekkäimmistä pelisarjoista kautta aikojen, Need for Speed, saa taas uuden osan marraskuussa.

Uuden pelin nimi on Need for Speed ProStreet. EA:n jakelema lehdistötiedote ei paljoa kerro, mutta näillä näkymin pelissä kilpaillaan kisoissa ympäri maailman ja luvassa on enemmän perinteisillä kilparadoilla ajamista kuin yöllisiä katuajoja.

Autojen tuunaaminen on tietenkin isossa roolissa, ja NFS Carbonissa debytoinutta mainiota AutoSculpt-ominaisuutta on kehitetty eteenpäin. AutoSculptilla pystyi helposti muokkaamaan ajoneuvonsa ulkonäköä, mutta ProStreetissä ominaisuuden kautta voi suoraan vaikuttaa myös ajoneuvon tehoihin.

EA lupailee myös ”mullistavaa” nettipeliä. Tällä saralla Need for Speedin tarjonta on ollut peruskauraa, joten uusi fokusoituminen nettipelaamiseen on tervetullut. PS3- ja Xbox 360 -versioista peräisin olevien kuvien perusteella sarjan grafiikka on ottanut viimeinkin odotetun harppauksen eteenpäin. Hyvältä näyttää!

Lataa tästä Need for Speed ProStreetin traileri (18 Mt, Quicktime MOV).

Need for Speed ProStreet julkaistaan Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, Wiille, PlayStation 2:lle, DS:lle, PSP:lle, pc:lle ja kännyköille.

copy-of-shot1-copy.jpgcopy-of-shot2-copy.jpgshot3_infineonraceday-copy.jpgshuto_2_jedit_resize-copy.jpgshuto_8_jedit_carlfix_resize-copy.jpg

Lisää luettavaa