Tappajapellet pääsevät pian tositoimiin – kulttikauhuelokuvaan pohjaava uusi moninpeli esittelee karmivia hahmojaan

Peli julkaistaan tänä vuonna.

19.1.2023 08:00

Vuonna 1988 julkaistu, nykyään kulttimaineesta nauttiva kauhuelokuva Killer Klowns from Outer Space on saamassa videopelisovituksen. Nyt epäsymmetrisen moninpelin tappavista pellehahmoista on julkaistu myös tarkempia kuvauksia.

Killer Klowns from Outer Space: The Game jakaa nettipelaajat kahteen eri kokoiseen joukkueeseen: kolmeen klovniin ja seitsemään ihmiseen. Ihmiset yrittävät selviytyä Crescent Coven kaupungissa, kun taas pellet pyrkivät aiheuttamaan heidän keskuudessaan kaikenlaista karmeaa kaaosta.

Moninpelissä pelattavina pelleinä ovat Trapster, Tracker, Scout, Fighter ja Tank. Kaikilla tappajilla on tietyt yhteiset kyvyt, mutta jokaiselta löytyy takataskustaan myös vain kyseiselle hahmolle suunniteltuja ominaisuuksia.  

Uutuuspelin kehittelystä vastaa Teravision Games ja sen julkaisusta puolestaan Good Shepard Entertainment. Sitä on ollut mukana työstämässä Randy Greenback, jonka kädenjälkeä on ollut myös vuoden 2017 Friday the 13: The Game. 3v7-moninpeliotteluiden pariin pääsee suuntaamaan PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series -konsoleilla sekä pc:llä.

Killer Klowns from Outer Space: The Game tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta se on näillä näkymin saapumassa pelaajien hyppysiin tämän vuoden aikana.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa