Tammikuun Pelaaja nyt saatavilla digitaalisena!

Tulevaisuus on täällä – tammikuun Pelaaja-lehti on nyt saatavilla myös digitaalisena!

16.1.2020 13:19

Tulevaisuus on täällä – Pelaaja-lehti on nimittäin nyt saatavilla myös digitaalisena!

Pelaajan tammikuun numero on kuulopuheiden mukaan jo rantautunut valittuihin lehtipisteisiin ja osalle tilaajista, ja tämän uutisen myötä lehden voi lunastaa itselleen myös verkossa. Issuu-alustan kautta jaeltavat irtonumerot maksavat 4,90€ kappaleelta, ja ne säilyvät Issuun käyttäjäkohtaisessa digikirjastossa vielä ensimmäisen lukukerrankin jälkeen.

Lisäksi tarjoamme digivallankumouksesta innostuneille lukijoille mahdollisuutta tilata lehteä Issuun kautta. Hintaa vuoden tilaukselle tulee 48,50€, eli digitaalisiin irtonumeroihin verrattuna tilaaja säästää lompakkoaan noin 10 prosentin edestä.

Digilehteä voi selailla suoraan alla olevan soittimen kautta tai Issuu-profiilistamme. Käyttömukavuutta parantaa soittimen klikkaaminen koko ruudun kokoiseksi, ja mobiilikäyttäjille voimme suositella Issuun omaa kirjastosovellusta.

Lehden sisällysluettelo on vapaasti tutkailtavissa maksutta, joten pääset tutustumaan numeron tarjontaan rauhassa ennen ostopäätöksen tekoa – miltei kuin kaupan lehtihyllyllä!

Lisää luettavaa