Epic Games Store jatkaa pelaajien hemmottelua ilmaisella pelisisällöllä. Tällä viikolla pelikauppa tarjoaa lisäsisältöä, jonka voi lunastaa itselleen ennen ensi torstaita klo 18.

Tarjolla on tällä viikolla The Sims 4: The Daring Lifestyle -paketti. Kyseessä on kolmesta sisältöpaketista koostuva kokoelma, joka tarjoaa lunastajalleen seuraavat lisäsisällöt suosittuun elämäsimulaatioon:

  • The Sims 4 Jungle Adventure – Pelipaketti vie simisi seikkailemaan Selvadoradan viidakkoon, jossa he voivat tutkia salaperäistä temppeliä, kohdata viidakon vaaroja, löytää kirouksia ja aarteita sekä tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ruokiin.
  • The Sims 4 Luxury Party Stuff – Tavarakokoelma tuo simiesi juhliin luksusta ja glamouria. Valitse simillesi upeita asuja ja asusteita sekä sisusta juhlatila tyylikkäillä huonekaluilla ja koristeilla. Tarjoa vieraillesi herkullisia välipaloja ja boolia.
  • The Sims 4 Fashion Street Kit – lisää peliin uusia muodikkaita vaatteita ja asusteita simiesi pukeutumiseen. Luo simillesi trendikäs tyyli, joka sopii niin kaupungin kaduille kuin yökerhoihin.

Lähde: Epic Games Store

Lisää luettavaa