Tämän takia uusiksi rakennettu Spyro-trilogia lukitsee sisältöä verkkolatauksen taakse – myös syy myöhästymiselle vahvistui

Pelaaja tapasi uusitun Spyro-trilogian tuottajan, joka avarsi kokoelman myöhästymisen ja pelilevyltä puuttuvien osien taustoja.

3.9.2018 15:24
Rakastetun Spyro-lohikäärmeen paluuseen on enää jokunen kuukausi aikaa. Insomniac Gamesin alkuperäisen PlayStation-trilogian nykypäivään uusiva Spyro Reignited Trilogy herätti viime kuussa jo jonkinmoisen kohun, kun pelit uudelleenrakentava Toys for Bob kertoi pelilevyn sisältävän vain ensimmäisen pelin ja lukitsevan kaksi jälkimmäistä peliä verkkolatauksen taakse. 
 
Pelaaja tapasi pelin tuottajan Lou Studdertin Gamescom 2018 -pelimessuilla Saksassa, jossa hän avarsi ratkaisun taustoja.
 
– Levyllä on ensimmäisen pelin lisäksi alustavat alueet myös toisesta ja kolmannesta osasta. Pelien koko on suorastaan häkellyttävä, ja törmäsimme yksinkertaisesti kokorajoituksiin. Kun koko trilogian sisällön laskee yhteen, mukana on yli 100 kenttää ja yli 400 erilaista hahmoa, Studdert kertoi.
 
Hänen mukaansa kokoon vaikuttaa myös tapa, jolla vanhat Spyro-pelit rakennettiin lukuisiin nykypeleihin verrattuna.
 
– Ennen jokainen kenttä oli käsinrakennettu, jokaisella niistä on uniikki yleisilme ja maailmansa. Muissa peleissä saatetaan seikkailla vaikkapa laavamaailman 7. kentässä, mutta meillä jokainen teema ja kenttä vaati runsasta käsityötä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia, hän perusteli.
 
Myös kokoelman julkaisupäivä siirtyi hiljattain syyskuulta marraskuulle. Studdert vahvisti Pelaajalle, että syy lykkäykselle on yksityiskohtien hiominen, joka osittain johtuu myös sisällön määrästä.
 
– Olemme olleet suorastaan häkeltyneitä fanien reaktioista. He ansaitsevat mahdollisimman hiotun kokoelman, joka kunnioittaa alkuperäisiä pelejä. Kaikki tähän asti esittelemämme sisältö on vastaanotettu hyvin, ja haluamme antaa samanlaisen yksityiskohtaisen loppusilauksen koko kokoelmalle, Studdert totesi.
 
Spyro Reignited Trilogy julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. marraskuuta. Pelaajalehti.com julkaisee huomenna tiistaina Lou Studdertin mittavamman haastattelun. 

Lisää luettavaa