Tältä Uncharted näyttää PlayStation 5:llä – kahden pelin Legacy of Thieves Collection sai julkaisupäivän

Mukana Uncharted 4- ja The Lost Legacy -yksinpeli PS5:lle käännettynä.

7.12.2021 16:07

Uncharted: The Legacy of Thieves Collection julkaistaan PlayStation 5:lle tammikuun 28. päivä, Sony on vahvistanut.

Paketin myötä sekä Uncharted 4: A Thief’s End että myös Uncharted: The Lost Legacy saavat yksinpeliensä osalta oman PS5-versiona, joiden luvataan hyötyvän niin nopeammista lataustauoista, 3D-äänestä, DualSense-erikoisuuksien tuesta kuin tietysti teknisistä parannuksista. Moninpeliä paketilta ei ole odotettavissa.

Erilaisia grafiikkatiloja PS5-versioihin luvataan kolmea kappaletta. Visuaalista tarkkuutta priorisoivalla Fidelity-tilalla kokemus pyörii 30 ruutua sekunnissa natiivilla 4K-resoluutiolla. Performance-tilassa ruudunpäivitystavoite nousee 60 ruutuun sekunnissa graafisten yksityiskohtien hinnalla, minkä ohella tarjolle tuodaan lisäksi 1080p-resoluutiolla ja 120 ruutua sekunnissa pyörivät Performance+-tila.

Hintaa paketille kertyy 50 euroa. Jos itselleen on ostanut aiemmin jo joko Uncharted 4:n tai The Lost Legacyn digitaalisen tai fyysisen PS4-version, saa uuden paketin itselleen kympillä. Tarjous ei koske Uncharted 4:n PlayStation Plus -versiota.

Myöhemmin ensi vuoden aikan The Legacy of Thieves Collection olisi tarkoitus saada myös pc:lle. Pc-julkaisulle ei ole annettu vielä kuitenkaan päiväystä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa