Tales-roolipelisarja täyttää 20 vuotta – kehittäjä lupaa massiivisia yllätyksiä

Tales of Zestiria lähestyy PlayStation 3 -konsoleita Tales-sarjan juhlavuoden kunniaksi, mutta ilmeisesti juhlallisuudet eivät jää ainoastaan vain tähän.

27.3.2015 17:26

Bandai Namcon Tales-roolipelisarja saavuttaa tulevan joulukuun aikana täyden 20 vuoden iän. Lähestyvää merkkipaalua juhlistaakseen Namco onkin nyt julkaissut tuoreen videon, jossa se muistelee kepeästi vanhoja Tales-sarjan suurosia.

Videon julkaisun yhteydessä Namco on kuitenkin myös jo vihjaillut, että jotain varsin isoa voi vielä olla sarjan osalta lähikuukausina luvassa. Tietenkin myöhemmin tänä vuonna PlayStation 3:lla julkaisunsa on saamassa  kokonaan uusi sarjan osa Tales of Zestiria, mutta ilmeisesti tapahtuman rinnalle Namco on myös valmistellut vielä jonkinlaisia ”massiivisia yllätyksiä”.

Vielä minkäänlaista konkreettista vinkkiä ei olla saatu siitä, mitä Namcon yllätykset voisivat olla. Netissä elää parhaillaan kuitenkin vahva epäilys ainakin siitä, että Tales of Zestiria voisi vielä ajan myötä saapua ainakin pc:lle. Tästä saatiin vihiä aiemmin helmikuussa pelin nimen ilmestyttyä Steamin tietokantaan.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa