Taistelupulmapelaaminen nousee taas haudastaan – tässä tulee Crystal Crisis

Puzzle Fighter -henkinen Crystal Crisis on paljastunut juuri sopivasti, kun Capcom luovutti oman pelinsä kanssa.

11.5.2018 20:56

Capcomin uuden Puzzle Fighter -pulmapelin elämä jäi lyhykäiseksi, mutta potentiaalinen paikkaaja näyttäisi olevan jo tulossa. Pelitalo Nicalis on paljastanut Switchille Crystal Crisisin, joka on Puzzle Fighter -sarjan tavoin taistelupelin näköiseksi puettu kilpailullinen pulmapeli.

Täysin persoonatonta kopiota Nicalis ei ole kuitenkaan lähtenyt julkaisemaan. Peli tuo yhteen tuttuja pelattavia hahmoja esimerkiksi The Binding of Isaacista, Cave Storysta, Code of Princessista ja Astro Boysta. Erilaista pelattavaa luvataan tarjolle paikallisen ja netissä tapahtuvan moninpeluun lisäksi Arcade-, Surival-, Tag Team- sekä Practise-tiloissa.

Myös värisokeita on muistettu pelaamista helpottavalla erillisellä näkyvyystilalla.

Julkaisua Crystal Crisisille on suunniteltu syksyksi..

Crystal Crisis ei ole ainut Nicalikselta lähitulevaisuudessa saapuva peli, joka tuo yhteen erilaisia viihdesarjoja. Kesällä PlayStation 4:lle, Switchille ja Steamiin tuloaan tekee myös taistelupeli Blade Strangers. Mukaan siihen vahvistui hiljattain uusina pelattavina hahmoina Isaac (The Binding of Isaac), Gunvolt (Azure Striker Gunvolt) , Quote (Cave Story) ja Shovel Knight. Myös pelin alkuanimaatio esiteltiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan.

Lisää luettavaa