Synkän scifi-räiskintä Outridersin anteliaaseen demoon päästään käsiksi ensi viikolla

Kehittäjä People Can Fly jakoi yksityiskohtia pian julkaistavasta laajasta Outriders-demosta.

19.2.2021 11:01

Kehittäjä People Can Fly jakoi yksityiskohtia ensi viikolla julkaistavasta laajasta Outriders-demosta.

Yhteistyöhön pohjautuva scifi-ammuskelu Outriders on määrä julkaista huhtikuun 1. päivänä. Sitä ennen on kuitenkin tarjolla mahdollisuus tutustua pelin maailmaan ja hahmoihin kattavan demon kautta. People Can Fly korostaa, että kyseessä on nimenomaan demo eikä beetaversio. Tämän vuoksi 25. helmikuuta käynnistyvä kokeilu on täysin ilmainen eikä vaadi pelin ennakkotilausta. Demon saatavuutta ei myöskään ole rajoitettu, vaan sitä voi pelailla vielä Outridersin julkaisun jälkeenkin.

Demo antaa pelaajien kokeilla kaikkia neljää Outriders-luokkaa esinäytöksen ja avausosan läpi. Testiajoja voi tallentaa kuuden hahmopaikan verran ja edistyminen siirtyy pelitallennuksen mukana, mikäli pelaaja päättää ostaa nimikkeen tämän ilmestyttyä huhtikuussa. 

– Kohtaamasi varusteet ja viholliset ovat varhaisia pelivariantteja. Mitä pidemmälle pääset Outriders-tarinassa, sitä kiperämmiksi, eksoottisemmiksi ja voimakkaammiksi sekä varusteet että viholliset tulevat, kehittäjä kertoo.

Outriders-demo on saatavilla PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle sekä pc:lle Steamin ja GeForce Now’n kautta. Se myös tukee ristiinpelaamista kaikilla alustoilla.

 

Lähde: Twitter

 

Lisää luettavaa