Suuri One Piece Odyssey -roolipeli paljastui trailerin kera – Eiichiro Oda vahvasti mukana tekoprosessissa

Pokémon-uusioversioista tutun studion One Piece Odyssey -roolipeli tekee tuloaan.

29.3.2022 15:28

Bandai Namco on julkistanut uuden One Piece –universumiin sijoittuvan pelin. Tällä erää luvassa on täysimittainen japanilaisroolipeli One Piece Odyssey, joka julkaistaan tämän vuoden aikana PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle.

Kyseessä on sarjan 25. juhlavuotta juhlistava vuoropohjainen roolipeli, jossa on sarjan luojan Eiichiro Odan tekemä täysin uusi tarina sekä peliä varta vasten suunnittelemia hahmoja ja hirviöitä. One Piece Odysseyn varsinaisesta kehityksestä vastaa vuorostaan japanilaisstudio ILCA, joka on tullut viime aikoina tutuksi Pokémon-uusioversioista Brilliant Diamond ja Shining Pearl.

Pelissä ajaudutaankin mystiselle saarelle, jossa Monkey D. Luffyn ja tämän toisistaan erilleen ajautuneen miehistön vastassa ovat niin luonnonvoimat, voimakkaat viholliset kuin saaren asukkaatkin. Saarelta pakoon luvataankin sarjan tavaramerkkihuumoria, jota höystetään animesarjan japaninkielisillä ääninäyttelijöillä.

One Piece Odyssey vaikuttaisi olleen kehityksessä melko pitkään. Ohesta katsastettavalla trailerilla Odan kynäilemä tervehdys kertoo hänen suunnitelleen pelin hahmot jo kolmisen vuotta sitten.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa