The Super Mario Bros. Movien tarttuva balladibiisi on noussut viraalihitiksi – katseltavissa peräti kaksi musiikivideota

Elokuva on osoittautunut muutenkin kovaksi yleisömagneetiksi.

11.4.2023 16:00

Mainion avaustuloksen tienannut The Super Mario Bros. -elokuva sai ensi-iltansa pääsiäistorstaina 6. huhtikuuta. Siinä nähtiin myös Jack Blackin tulkitseman Bowserin musiikkinumero, joka on noussut oitis suureen suosioon ympäri internetiä.

Blackin ääninäyttelemä Bowser-pahis esittää elokuvassa herkän mahtipontisen kappaleen ”Peaches”. Nyt biisistä on julkaistu jo myös peräti kaksi erilaista virallista musiikkivideota. Toisessa nähdään Bowserin animoitu versio eläytymässä laulun vietäväksi, kun taas toista tähdittää Black omana itsenään.

Blackin musiikkivideon on ohjannut 26-vuotias Cole Bennett Lyrical Lemonade -multimediafirmansa kautta. Hän on tehnyt aiemmin videoita muun muassa Eminemille, Wiz Khalifalle ja Kanye Westille. ”Peaches”-pätkällä Black nähdään vetämässä piano- ja tanssiesitystä sonnnustautuneena hahmonsa inspiroimaan asukokonaisuuteen.

Blackin ja Bennettin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa vain kolmen päivän aikana kasaan jo 6,3 katselukertaa. Illumintion-studion animoitu versio puolestaan on reilun 20 tunnin jälkeen 2,2 miljoonan lukemissa.

Katsasta kumpainenkin versio musiikkivideosta alta.

Lisää luettavaa