Suosittu Avatar: The Last Aibender -franchise on laajenemassa uuden videopelin muotoon. Tulevasta Quest for Balance -nimisestä rpg-seikkailusta julkaistiinkin nyt ensimmäinen traileri.

Traileri esittelee alkuperäisanimaatiosarjastakin tuttuja elementtien hallitsijoita, joiden kanssa pelaajat pääsevät suuntaamaan ratkomaan erilaisia pulmia ja tutkiskelemaan pelimaailmaa. Pelattavia hahmoja on valittavana yhdeksän kappaletta ja heihin kuuluvat ainakin tutut Aang, Sokka, Katara sekä Toph.

Peli tulee koostumaan yhteensä 18 eri tasosta, joita pääsee myös läpäisemään useamman kerran oman mielen mukaan. Suorittamaan pääsee myös erilaisia sivutehtäviä ja pelattavien hahmojen ominaisuuksia pääsee parantelemaan pelikokemuksen edetessä. Pelimuotoina ovat tarjolla yksinpeli tai kahden hengen co-op, joko paikallisesti tai internetin välityksellä.

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance saapuu markkinoille loppuvuodesta 2023, mutta sen tarkka julkaisupäivämäärä ei ole vielä toistaiseksi tiedossa. Peli julkaistaan usealle eri alustalle; elementtien täyteinen seikkailu kutsuu pelaajia pc:llä, Nintendo Switchillä, PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla sekä Xbox Series -konsoleilla.

Seikkailun on kehitellyt Bamtang Games ja sen julkaisu tapahtuu GameMill Entertainmentin kautta.

Katso Quest for Balancen tuore ensitraileri alta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa