Helsinkiläisstudio Forzenbyte on antanut uuden varhaisjulkaisupäivän kunnianhimoiselle Starbase-projektilleen. Moninpelattavalle avaruushiekkalaatikolle kaavailtiin Steamissa käynnistyvää varhaisjulkaisupäivää ensin kesäkuulle, mutta uudeksi alustavaksi päiväykseksi on annettu nyt 29. heinäkuuta.

Studion suunnalta kerrotaan, että kehittäjät ovat halunneet saada peliin hyvin testattuina mukaan varsinkin muutamia avainominaisuuksia, ennen kuin Starbasea lähdettäisiin tuomaan isommalle yleisölle. Näitä ovat esimerkiksi uusi helpompi rakennustyökalu sekä joukko tutoriaaleja. Päätöksessä on auttanut myös peliä jo ennakkoon testanneiden pelaajien palaute.

Heinäkuista päiväystä Frozenbytella korostetaan vielä myös vasta tavoitteena. Tarkempi varmistus asialle on määrä antaa seuraavien viikkojen aikana tapahtuvien testausten myötä, missä varhaiset alpha-testaajat pääsevät auttamaan. Lisää kutsuja suljettuun alphaan onkin vielä odotettavissa muun muassa palvelinten rasitustestejä varten. Mukaan siihen on voinut hakea täältä.

Pelaaja-lehden Starbase-ennakko on löydettävissä huhtikuun numerostamme.

Lähde: Frozenbyte

Lisää luettavaa