Sukella Resident Evil Revelations 2:een nyt ilmaiseksi

Onko Resident Evil Revelations 2:n kokeilu kiinnostanut? Nyt se onnistuu ilmaiseksi.

18.11.2015 21:41

Alkuvuodesta julkaistu episodipohjainen jännitystoimintapeli Resident Evil Revelations 2 on saapunut konsolipelaajien kokeiltavaksi ilmaiseksi. Jos hallusta vain löytyy Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3 tai Xbox 360, voi pelin ensimmäisen episodin käydä latailemassa laitteelleen nyt ilman minkäänlaista tarvetta kukkaron nyörien avaamiselle.

Kaiken kaikkiaan Revelations 2 koostuu neljästä pääepisodista sekä kahdesta extra-episodista. Näitä tähdittävät sekä tutut Resident Evil -kasvot Claire Redfield ja Barry Burton että myös uudet tuttavuudet Moira Burton ja Natalia Korda. Erikseen ostettuna kullekin episodille kertyy hintaa 5-6 euroa, joskin nykyisellään kaikkien ostaminen kerralla kustantaa sellaiset 25 euroa digitaalisesti. Myös fyysinen paketti pelistä on nykyisin olemassa.

Edellä mainittujen konsoliversioiden ohella Revelations 2 on saataville myös pc:lle ja PlayStation Vitalle. Pelaaja-lehdessä seikkailu arvosteltiin kokonaisuudessa viime huhtikuussa ja se koettiin varsin mallikkaaksi kokonaisuudeksi.

Lähde: Xbox Games Store (XOne), (360), PlayStation Store (PS4), (PS3)

Lisää luettavaa