Starship Troopers palaa strategiapelinä

Sota jättiläisötököitä vastaan on kaikkea muuta kuin ohi.

2.12.2019 20:17

Strategiajulkaisija Slitherine on tuomassa Starship Troopersia takaisin videopelien maailmaan. Yhdessä Order of Battle -peliä tehneen The Artistocrats -studion kanssa sillä on työn alla pc:tä varten Starship Troopers: Terran Command´, jonka pohjautuu maailmaltaan nimenomaan Paul Verhoevenin vuonna 1997 ensi-iltaansa saaneeseen elokuvaklassikkoon.

Naksuttelua Terran Commandissa on tarjolla reaaliajassa ja selviytymishenkeen nojaten. Suuria ötökkäarmeijoita vastaan taistellaan siis kyhäämällä vahvoja puolustusrakennelmia ja puskemalla niiden avulla sitten niveljalkaiset takaisin koloihinsa. 

Terran Command painottaa yksinpeluuta ja lupaa kampanjastaan dynaamisesti rakentuvaa. Näin ollen jokaisen pelikerran pitäisi olla aina hieman erilainen ja elää pelaajien tekemien valintojen ja saavutusten kautta. Korkeuseroilla kerrotaan olevan niilläkin paljon merkitystä.

Markkinoita varten Starship Troopers: Terran Commandin kerrotaan olleen valmistelussa tähän asti parisen vuotta. Julkaisun se näkee ensi vuoden puolella.

Lähde: Slitherine

Lisää luettavaa