Star Wars Battlefront II:een vahvistettiin ja päivättiin ensimmäinen satsi ilmaissisältöä

Star Wars Battlefront II:een saadaan ensimmäinen setillinen ilmaista sisältöä joulukuussa sopivasti tietysti uuden leffan ensi-illan tienoilla.

9.11.2017 21:05

Ensimmäinen annoksellinen ilmaista lisäsisältöä on vahvistunut ja päivätty Star Wars Battlefront II:een. Joulukuussa sopivasti uuden Tähtien sota -elokuvan ensi-illan alla pelissä käynnistyy The Last Jediksi kutsuttu kuukauden pituinen kausi, johon kuuluu osaksi niin uusia hahmoja, karttoja, haasteita kuin yksinpelitehtäviäkin.

The Last Jedi -kausi lyödään käyntiin 5. joulukuuta, jolloin pelaajat valitsevat taistelevansa joko Vastarinnan tai Ensimmäisen ritarikunnan riveissä ansaiten näille pisteitä ja näin ollen myös palkintoja pitkin loppuvuotta.

Varsinainen uusi sisältö saapuu kuitenkin vasta 13. joulukuuta. Tällöin uudet sankarit Finn ja Phasma ilmestyvät ostettavaksi pelissä ansaittavalla valuutalla yhdessä RZ-2 A-wing -aluksen ja päivittyneen T-70 X-wingin kanssa. Tuoreet kartat Crait (Galactic Assault) ja D’Qar (Starfighter Assault) avautuvat nekin käyttöön, kuten myös uusi Resurrectioniksi kutsuttu yksinpeliosuus.

Pääyksinpelin tavoin myös Resurrection seuraa komentaja Iden Version seikkailuja, joskin tällä kertaa aina vain lähempänä uudempien Tähtien sota -leffojen tapahtumia. Näkemään päästäänkin paremmin, kuinka Ensimmäinen ritarikunta alkoi nousta valtaan.

Mitä tulee porgeihin, eivät ne ikävä kyllä näytä olevan vielä osa ensimmäistä sisältökautta sen The Last Jedi -teemasta huolimatta. Eivätköhän EA ja DICE huomaa kuitenkin vääryydeen vähintään seuraavalla kaudella.

Star Wars Battlefront II julkaistaan virallisesti ensi viikolla 17. marraskuuta. Jo nyt siihen ovat voineet päästä käsiksi kuitenkin EA Accessin ja Origin Accessin käyttäjät.

Lähde: EA Star Wars

Lisää luettavaa