Star Wars Battlefront II laajeni vuoden ensimmäisessä päivityksessä – mikromaksut jo toista kuukautta jäissä

Star Wars Battlefront II laajenee laajenemistaan ilmaisten päivitysten muodossa.

16.1.2018 14:30

Star Wars Battlefront II on saanut vuoden ensimmäisen päivityksensä. Sen päällimmäisin uudistus on Blast-moodin karttavalikoiman laajentaminen loppuvuodesta peliin lisätylle Crait-planeetalle, joka on uudessa Star Wars: The Last Jedi -elokuvassa näyttäytynyt punertava suolaplaneetta.

Versiossa 1.1 pelin Starfighter Assault -moodi saa myös uuden sankarialuksen, joka on Iden Version muokattu TIE-hävittäjä. Sen avaaminen maksaa 5000 pelin sisäistä krediittiä, ja sen varustukseen lukeutuvat Afterburner-, Laser Barrage-, Dual Proton Torpedos- ja Inferno Leader -kyvyt.

Pelin mikromaksut ovat yhä jäässä negatiivisen palautteen seurauksena. Pelin julkaisija EA ei ole toistaiseksi kertonut, milloin uusittu mikromaksumalli tulee käyttöön.

Uuden sisällön lisäksi päivitys 1.1 korjaa bugeja ja tekee tasapainomuutoksia jo olemassaoleviin sankareihin, hahmoluokkiin ja aseisiin, Tarkamman listan kaikista muutoksista voi katsastaa täältä.

Star Wars Battlefront II laajeni joulukuun lopulla laajemminkin. The Last Jedi -lisäyksen myötä kaikki pelaajat saivat käyttöönsä muun muassa Finn- ja Captain Phasma -sankarihahmot, minkä lisäksi ilmainen Resurrection-lisäys vei pelin kesken jääneen tarinakampanjan loppuun.

Lähde: EA DICE, Eurogamer

Lisää luettavaa