Splatoon 3 saa tänään ison päivityksen – nämä asiat muuttuvat Nintendo-verkkoräiskinnässä

Uudistusten lista on pitkä.

17.1.2023 15:31

Nintendon Splatoon 3 -räiskintäpeli saa tänään ison päivityksen.

Splatoon 3:n versio 2.1.0 sisältää koko joukon uudistuksia etenkin verkkopeliin. Mukana on esimerkiksi tasapainopäivityksiä pelaajien käytettävissä olevaan aseistukseen sekä pitkä lista bugikorjauksia.

Esimerkiksi Aerospray MG ja AeroSpray RG -aseet levittävät päivityksen myötä mustetta rahtusen verran laajemmalle alueelle. Dynamo Rollerin kantamaa taas on kasvatettu siten, että ase tekee korkeampaa vahinkoa entistä kauemmas. Myös erikoisaseita on uudistettu. Esimerkiksi Triple Inkstriken tuottama vahinko saa päivityksessä melko mittavan 50% lisäyksen.

Päivitys sisältää lisäksi useita kymmeniä bugikorjauksia. Käytännössä kaikki muutokset koskevat verkkopeliä, vaikka mukana on myös yksittäisiä valikoihin ja tarinatilaan liittyviä korjauksia. Päivityksen tarkemmat yksityiskohdat ovat luettavissa lähdelinkistä. 

Kehittäjät ovat antaneet osviittaa myös Splatoon 3:n seuraavasta päivityksestä. Uusia ominaisuuksia sisältävä päivitys julkaistaan ennen maaliskuussa käynnistyvän seuraavan kauden alkamista.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa