Sotilasräiskintä Squad sai vetisen suurpäivityksen

Squad 3.0 keskittyy vetiseen sodankäyntiin.

25.6.2022 10:11

Offworld Industries -studion sotilasräiskintä Squad on saanut uuden suurpäivityksen.

Tällä viikolla julkaistu Squad 3.0 tuo realismia tavoittelevaan verkkoräiskintäpeliin joukon uusia ominaisuuksia, ajoneuvoja ja varusteita. Päivityksen keskiössä on sodankäynti vesistöissä, mikä näkyy niin ajoneuvoissa kuin jalkaväenkin arjessa. 

Ilmainen päivitys lisää Squadiin kolme uutta amfibiovaunua, joiden lisäksi joukko aiemmin peliin lisättyjä taisteluvaunuja on saanut kyvyn porskuttaa sujuvasti vesistöissä. Myös muilla ajoneuvoilla on mahdollista ylittää vesistöjä tiettyyn syvyyteen asti, mutta liian syvälle kahlaaminen voi johtaa tulvimiseen. Päivitys uudistaakin Squadin vesifysiikkaa niin aallokon, kelluttavuuden kuin veden vastuksenkin suhteen.

Myös vesistöjen vaikutuksia jalkaväkeen on uudistettu. Syvemmissä vesissä liikkuminen hidastaa ja kuormittaa sotilaita, jonka lisäksi he joutuvat nostamaan aseensa päänsä yläpuolelle riittävän syvälle mennessään.

Squadin vedellisiä uudistuksia voi kokeilla uudella Black Coast -kartalla, jonka lisäksi mukana on myös teemaan liittyvä harjoituskartta. Päivityksen myötä peliin ovat saapuneet myös amerikkalaiset merijalkaväkijoukot omine varustuksineen ja ajoneuvoineen.

Squadin versio 3.0 on saatavilla nyt Steamissa.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa