Sosiaalinen Call of Duty -sovellus on täällä – tienaa palkintoja pelaamalla

Ahkerimmat Call of Duty -pelaajat voivat nyt tienata tosielämän tavaraa virallisen kumppanisovelluksen avulla.

5.11.2018 11:03

Activision on julkistanut virallisen Call of Duty -mobiilisovelluksen, jonka on määrä toimia pelisarjan tukena ja sosiaalisen pelaamisen keskuksena.

Ilmaisella sovelluksella on useita eri käyttötapoja. Yksinkertaisimmillaan sitä voi käyttää lokikirjana, joka kerää automaattisesti dataa kaikista pelaajan liikkeistä niin Black Ops 4:ää kuin WWII:takin pelatessa. Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden vertailla omia tilastojaan pelitovereiden vastaaviin ja seurata heidän etenemistään.

Sosiaalisuuteen kallistuvat pelaajat voivat myös koota 20:n hengen porukan, jonka voimin voi ryhtyä tavoittelemaan erinäisiä viikkohaasteita. Haasteita tahkoamalla tiimit voivat ansaita palkintoja paitsi pelissä, myös tosielämässä. Esimerkkinä tästä Activision antaa lisenssikumppaninsa KontrolFreekin, joka tehtailee tarvikkeita peliohjainten kustomointiin.

Lisäksi sovellus toimii Call of Duty -yhteisön uutiskeskuksena, jonka kautta tieto pelipäivityksistä ja -tapahtumista kantautuu tästä lähin kaikkein tehokkaimmin pelaajien korviin. Tulevaisuudessa luvassa on myös muun muassa jonkinlainen reaaliaikainen keskustelumahdollisuus käyttäjien kesken.

Sovellus on saatavilla jo kirjoitushetkellä iOS- ja Android-puhelimille Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa