Huhut kertovat, että PlayStation saattaa tuoda takaisin unohdetun PS3-ajan PlayStation Homen PlayStation 5:llä.

PlayStation Home oli ilmainen virtuaalinen yhteisökeskus, jossa pelaajilla oli Second Lifen ja Simsin tapaan mahdollisuus viettää aikaa sekä keskustella yhdessä. Mukautetut avatarit ja yksilöidyt asunnot olivat käyttäjiensä näköisiä, joskin luonnollisesti Sony-teemaisia. PlayStation Home suljettiin lopullisesti maaliskuussa 2015, mutta Sony jatkoi tavaramerkkinsä uudistamista brändin suojelun puitteissa. Huhut PlayStation 3 -ajan hengailualustan paluusta nostivat päätään, kun pelijätti alkoi uusia tavaramerkkinsä asiakirjoja huomattavan tiuhaan viime aikoina.

Sony kirjasi PlayStation Homeen liittyvän tavaramerkkiasiakirjan toukokuussa. Vain kaksi kuukautta myöhemmin 21. heinäkuuta toimitetun uuden tavaramerkkihakemuksen mukaan Sony on varmistanut lailliset oikeudet uinuvan pelin nimeen aina lokakuuhun 2028 asti.

GamingLeaksAndRumors -subredditin mukaan tavaramerkki voisi olla myös vihje Sonyn suunnitelmista PSVR 2:n ja mahdollisten VR-alustalla järjestettävien tapahtumien suuntaan. Vellovien huhujen lisäksi PlayStation Homesta ei kuitenkaan ole vielä muuta virallista tietoa kuin se, että Sony on luokitellut sen tavaramerkkiasiakirjoissaan tietokonepeliohjelmistoksi tavarat ja palvelut -kategorian alla. 

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa