Sony povaa historiallisia konsolimyyntejä täksi jouluksi

PlayStation 5:n uskotaan yltävään koviin myyntilukuihin.

29.10.2023 12:20

Sony uumoilee PlayStation 5:n käyvän kaupaksi tänä jouluna.

PlayStationin markkinointijohtaja Eric Lempel on kertonut yhtiön näkymistä Barron’s -julkaisulle antamassaan haastattelussa. Lempelin mukaan luvassa on jopa historiallisia myyntilukuja PS5:n alkutaipaletta värittäneiden saatavuusongelmien päättymisen myötä.

Lempel kertoo kaikkien halukkaiden pääsevän tänä vuonna käsiksi PS5-konsoleihin. Hänen mukaansa Sony odottaa tämänvuotisen joulukauden olevan yksi koko yhtiön historian vahvimmista konsolimyynneissä mitattuna.

Saatavuuden parantumisen lisäksi myyntejä vauhdittavat Lempelin mukaan PS5:n julkaisun jälkeen ilmestyneet pelit. Lempel uskoo esimerkiksi äskettäin ilmestyneen vahvan vastaanoton saaneen Marvel’s Spider-Man 2:n vetävän ostajia puoleensa.

Lempel kertoi haastattelussa myös PlayStation VR2:n myyntinäkymistä. Hänen mukaansa virtuaalitodellisuuslaitteisto on tärkeä Sonylle etenkin innovaatioiden edistämisen näkökulmasta, mutta varsinainen liiketoiminta on vielä orastavalla tasolla. Lempelin mukaan PS VR2:lla on tarjottavanaan mahtavia kokemuksia, mutta se ei ole PlayStationin ydintarjoomaa tänä jouluna.

Lähde: Barron’s

Lisää luettavaa