Sony paljasti uuden PlayLink-pelien sarjan PS4:lle – pelaa kaverijoukolla kännyköiden avulla

Sony tavoittelee vähemmän pelaavaa kansaa seuraavaksi kännykällä pelattavissa olevilla PS4:lle saapuvilla PlayLink-peleillä.

26.3.2018 08:44

Sony on lanseeramassa tänä vuonna PlayStation 4:llä uuden PlayLinkiksi kutsutun pelien sarjan. Ideana PlayLink-peleissä on tarjota erilaisilla tavoilla kännyköillä helposti pelattavissa olevia pelejä, joihin voivat ottaa samalla osaa useammat ihmiset.

Ensi alkuun Sony on nimennyt viisi PlayLink-sarjaan kuuluvaa pelejä: That’s You, Hidden Agenda, Frantics, SingStar Celebrations ja Knowledge is Power. Näistä esimerkiksi That’s You on hieman enemmän seurapelimäisempi kokemus, jossa joukko pelaajia hassuttelee keskenään näitä koskeviin kysymyksiin vastailemalla.

Until Dawnin luoneen Supermassiven Hidden Agenda on sen sijaan näyttävä elokuvamainen trilleri, jossa pelaajat äänestävät, mitä sankarit tekevät ruudulla seuraavaksi. Yksittäisille pelaajille peli saattaa antaa myös salaisia tavoitteita, joita näiden täytyy yrittää saavuttaa.

Peleistä ainakin That’s You saa julkaisunsa 4. heinäkuuta ja sen on määrä olla jonkin aikaa ilmainen PlayStation Plus -jäsenille. Ohessa hieman pelikuvaa siitä ja Hidden Agendasta.

Lisää luettavaa