Sony Computer Entertainment ei esittele paraikaa käynnissä olevassa Game Developer Conference -tapahtumassa odotettua Killzone-peliä PlayStation 3:lla.

Sen sijaan Sonyn maailmanlaajuisten pelistudioiden johtaja Phil Harrison näytti pelistä lyhyen videon tiistai-iltana järjestetyssä Sonyn mediatapahtumassa. Tilaisuus keskittyi täysin Sonyn tulevan Home-palvelun ja Media Moleculen LittleBigPlanet-pelin esittelemiseen, mutta Killzonesta näytettiin lyhyt pätkä, jonka tarkoitus oli lähinnä esitellä, mihin Sonyn uudet PlayStation Edge -kehitystyökalut pystyvät.

Kyseessä ei ollut virallinen pelitraileri.

Loistavien Home- ja LittleBigPlanet-esittelyjen jälkeen oli outo veto esitellä video keskeneräisestä Killzonesta. Lyhyt pätkä koostui täysin pelimatskusta ja sisälsi Helghast-sotilaita ja ihmisiä taistelemassa sarjalle ominaisessa todella kurjassa teollisuusympäristössä. Kiivasta ammuskelua nähtiin sisätiloissakin. Ympäristöt toivat mieleen PSP:n Killzonen maisemat.

Nopeita leikkauksia sisältänyt video esitteli lähinnä hahmoanimaatiojärjestelmää ja hahmojen yksityiskohtaisia kasvoja. Videon kuvanlaatu oli kehno tai sitten pelissä käytetään ensimmäisen pelin kaltaista filtteriä, joka saa grafiikan näyttämään usvaiselta. Oli miten oli, video ei tehnyt vaikutusta.

Nyt peli näytti vain hieman Resistance: Fall of Mania paremmalta, eikä videon perusteella voi sanoa mitään lopullisesta pelistä. Parempi olisi ollut, jos Sony olisi jättänyt tämän Killzonen videon näyttämättä.

Eli ennen kuin pääsemme pelaamaan Killzonea PS3:lla, ei pelistä vielä voi sanoa oikeastaan mitään. Mercenaries 2: World in Flames ja Portal olivatkin sitten ihan eri juttuja…

Lisää luettavaa