Sonic the Hedgehog uudistuu uusien Sonic Boom -seikkailujen myötä

Sega on paljastanut kokonaiset kaksi uutta Sonic-peliä Nintendon konsoleille. Luvassa on uuteen animaatiosarjaan pohjautuvaa pelattavaa länsimaalaisilta tiimeiltä.

6.2.2014 21:17

Sega on paljastanut seuraavan kappaleen Sonic-siilin elämässä. Yhtiö julkisti torstai-iltana Suomen aikaan kaksi Sonic Boom -nimeä kantavaa peliä, joista toinen matkaa Wii U:lle, toinen 3DS:lle.

Uudet pelit toimivat esiosina uudelle Sonic Boom -animaatiosarjalle, minkä myötä peleissä nähtävät tutut sankarit mukailevat nyt uutta tyylisuuntaa. Pelattavia hahmoja nähdään samalla myös ainakin neljä: Sonic, Tails, Amy ja Knuckles, jotka kukin tuovat omanlaisensa pelityylin seikkailuun. Sonic on edelleen toki se vikkelä juoksija, kun taas Knuckles luottaa voimaan ja Tails erilaisiin vempeleisiin.

Wii U:n Sonic Boomin kehityksestä on vastaamassa yhdysvaltalainen Big Red Button Entertainment, jota enemmän tai vähemmän hiljattain on ollut perustamassa muun muassa pitkään Naughty Dogilla vaikuttanut Bob Rafei. 3DS-version ottaa vuorostaan haltuun Sanzaru Games, joka on vastannut muun muassa Sly Cooper: Thieves in Timesista.

Sonic Team on ollut avustajan roolissa kummassakin projektissa.

Ohessa sekä traileri Wii U -versiosta että myös kuvaa tulevasta animaatiosarjasta.

Lähde: Sega Blog

Lisää luettavaa