Enixin ja Quintetin Super Nintendo -klassikko ActRaiser on saamassa yllättävän henkisen seuraajan. Niinkin nopeasti kuin 10. heinäkuuta PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla ja Windows-koneilla nähdään SolSeraph, jonka Sega tuo myyntiin noin 15 euron hintalapulla.

Sisällöllään SolSeraph ei turhia peittele innoituksen lähdettään. Peli rakentuu kahdesta osasta, joista toisessa seikkaillaan sivulta kuvatuissa merkeissä miekkaa heiluttavana enkelihahmona. Toinen puolikas pelistä vietetään vuorostaan strategisemmissa asetelmissa pelaajan avustaessa ihmisiä rakentamaan asutuksia ja selviytymään pahoja voimia vastaan.

Jopa kamera-ajot ainakin trailerilla pursuavat ActRaiserin henkeä. SolSeraphin tunnusmusiikin säveltäjäksi on yhtälailla pestattu itse Yuzo Koshiro.

Peliä kehittää chileläinen Ace Team, jonka aiempia tekeleitä ovat olleet sellaiset outolinnut kuin Zeno Clash– ja Rock of Ages -sarja niin kuin myös Abyss Odyssey ja The Deadly Tower of Monsters. SolSeraphin tarinapuolessa apua on tarjonnut The Talos Principlea aiemmin kynäilemässä ollut Jonas Kyrazes.

Lisää luettavaa