Siskokset sotajalalla – Netflixin League of Legendsiin pohjaava hittisarja Arcane sai uuden trailerin

Tämän sarjan paluuta odotetaan jo kuumeisesti.

12.6.2024 08:00

Suosittuun League of Legends -nettimoninpeliin pohjaava Netflix-hitti Arcane on saamassa jatkoa tänä sykynä. Nyt sarjan tulevasta toisesta – ja samalla myös viimeisestä – tuotantokaudesta on julkaistu uusi traileri.

Trailerilla esiintyvät muiden muassa ensimmäiseltä kaudelta tutut päähahmot, siskokset Vi (Hailee Steinfield) ja Jinx (Ella Purnell). Piltoverin kaupunki ja Zaunin alamaailma ovat ajatuneet entistä syvempään kaaokseen ja Silcon (Jason Spisak) lojalisteja jahdataan kovin asein.

Traileri myös varmistaa animaatiosarjan päättyvän seuraavan kauden myötä.

Arcanen toinen tuotantokausi saapuu katseltavaksi Netflixiin marraskuussa. Tarkka päivämäärä tarkentuu vielä lähempänä julkaisua. Kaudesta päästiin näkemään kiusoittelumateriaalia jo viime vuoden lopulla sekä tämän vuoden tammikuussa.

Sarjan ykköskausi nähtiin suoratoistopalvelussa vuonna 2021 ja se keräsi yleisöltään erinomaista palautetta voittaen myös lukuisia arvostettuja palkintoja: neljä Emmy-pystiä, kaikki yhdeksän Annie-palkintoa, joihin sarja oli ehdolla sekä parhaan videopeliadaptaation palkinto The Game Awardsissa.

Kurkista Arcanen kakkoskauden tuore traileri alta.

Lisää luettavaa