”Siinä on kaikkea, mitä rakastatte Battlefieldissä” – EA:n ja DICEn uusi suurräiskintä paljastuu pian ja myös mobiilipeli on työn alla

Uusi Battlefield ilmestyy loppuvuodesta, mutta julkistuksen on määrä tapahtua vielä "pian".

3.5.2021 12:38

Electronic Arts on hiljalleen valmis puhumaan Battlefield-sarjan seuraavasta askeleesta.

Tuoreimmassa Battlefieldin kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa pelijätti on rummuttanut nyt ennakkoon, että uusimmalla konsoleille ja pc:lle suuntaavalla Battlefieldilla on tähän asti suurin kehitystiimi sen historiassa, minkä pitäisi myös näkyä lopputuloksessa. Työtä pelin parissa tekevät niin vakiostudiot DICE ja DICE Los Angeles niin kuin myös autopelipuolelta paremmin tunnettu Criterion Games sekä aiemmin Ghost Gamesina tunnettu teknologiasiipi Electronic Arts Gothenburg.

– Siinä on kaikkea, mitä rakastatte Battlefieldissä vieden ne vielä uudelle tasolle. Eeppinen skaala. Täyden mitan sotilaallista sodankäyntiä. Hulluja, ennalta-arvaamattomia hetkiä. Kaiken muuttavaa tuhovoimaa. Massiivisia taisteluja kyllästettynä isommalla pelaajamäärällä ja sekasorrolla kuin koskaan aiemmin. Kaikki tämä on tuotu henkiin uuden sukupolven konsoleiden ja pc:n voimalla, EA:n tiedotteessa hehkutetaan.

Uusi peli on määrä julkaista vielä tänä vuonna ja EA:n mukaan peli käy läpi parhaillaan läpi päivittäisiä testisessioita. Pelin paljastuksena on määrä tapahtua ”pian”.

Ensi vuonna Battlefield on suuntaamassa myös vielä mobiililaitteille. EA:n omistama Industrial Toys -tiimi häärää parhaillaan projektin parissa DICEn tukemana ja kyseessä on oma täysin itsenäinen mobiililaitteita silmällä pitäen tehty hanke. Ennen virallista julkaisua se olisi määrä tuoda ennakkoon myös rajatun yleisön testiin, mistä EA on tiedottamassa myöhempänä ajankohtana.

Lähde: EA

Lisää luettavaa