Selviytyisitkö The Last of Usin maailmassa? Suosikkipeli herää pian henkiin myös jännittävänä kauhutalokokemuksena

Halloween Horror Nights -tapahtuma saa videopeliin pohjaavan lisäyksen.

16.6.2023 15:00

PlayStationin juuri pyöreät 10 vuotta täyttänyt hittinimike The Last of Us on muuntautumassa pian myös kauhutalokokemukseksi. Peli tulee olemaan osana Hollywoodin ja Orlandon Universal-studioilla järjestettävää Halloween-ohjelmaa.

Studioiden järjestämä Halloween Horror Nights -tapahtuma käynnistyy jälleen syyskuussa ja jatkuu aina lokakuun loppuun saakka. Siihen osallistuvat kävijät pääsevät sukeltamaan tällä kertaa omakohtaisesti The Last of Usin maailmaan ja selviytymään jännittävästä kokemuksesta Joelin ja Ellien jalanjäljissä.

Kokemus herättää henkiin pelissä nähtäviä ikonisia lokaatioita sekä hahmoja. Pelifanit pääsevät matkaamaan ainakin Pittspurghin karanteenialueelle ja The Grand Hoteliin, sekä kohtaamaan clickereitä ja muita infektoituneita.

Alkuperäisen videopelin luoja, Naughty Dogin Neil Druckman on myös innoissaan tästä uudesta versioinnista. Hän kutsuukin kokemuksen toteutusta sosiaalisessa mediassaan ”upeaksi yhteistyöprojektiksi” ja kiittää tapahtuman järjestäjää pelin mukaan ottamisesta.

Tapahtuman järjestäjä puolestaan hehkuttaa pelin tarjoavan lukuisia herkullisia mahdollisuuksia luoda kävijöille jännittävän kauhistuttavia selviytymishetkiä, jollaisia ei ole mahdollista kokea muualla.

Universal on järjestänyt kauhuteemaista kokemustapahtumaa puistoissaan jo vuodesta 1991 lähtien.

Katso alta tulevan Halloween-tapahtuman mainosvideo.

Lähde: UniversalIGN

Lisää luettavaa