Seikkailupeliklassikot saapuvat PS5:lle – kolmen kaikkien aikojen peliparhaimmistoon kuuluvan Lucasarts-seikkailun PS5-versiot lipsahtivat verkkoon

PlayStation 5 -pelaajat näyttäisivät pääsevän seikkailupelien makuun.

8.2.2024 09:00

PS5-pelaajat näyttäisivät pääsevän lähiaikoina seikkailupeliklassikoiden pariin.

Taiwanilainen ikärajaluokituslautakunta on uudessa päivityksessään lipsauttanut julki kolmen Lucasarts-klassikkopelin PS5-julkaisut. Kyseessä ovat Double Fine -studion toimesta remasteroidut versiot Grim Fandangosta, Day of the Tentaclesta sekä Full Throttlesta.

Pelit ovat jo nykyisellään pelattavissa vajaa vuosikymmen sitten ilmestyneinä PS4-versioina. Ikärajaluokitus viittaisi Double Finen kaavailevan myös PS5:lle päivitettyä painosta peleistä. PS5-julkaisulle ei kuitenkaan ole vielä saatu virallista vahvistusta, joten PS5-version sisältämistä mahdollisista uudistuksista ei tällä haavaa ole tietoa.

Seikkailupelien parhaimmistoon kuuluvien pelien päivitetyt painokset sisältävät joukon uudistuksia 90-luvulla ilmestyneisiin peleihin. Remasteroidut versiot päivittävät pelien visuaalisen ilmeen ja äänimaailman, jonka lisäksi ne voi pelata alkuperäisten kehittäjien kommenttiraidan kanssa. Pelaajat voivat myös vaihtaa lennosta alkuperäisen ja remasteroidun ulkoasun välillä.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa