Sony ja Dark Horse työstävät yhteistyössä sarjakuvaa ja taidekirjaa The Last of Usista. Luvassa on neliosainen tarina, joka valottaa pelin taustoja.

The Last of Us: American Dreams keskittyy nimenomaan pelin sankarikaksikon nuorempaan osapuoleen. Tarina seuraa Ellietä, joka on kasvanut raunioituneessa maailmassa. Sarjakuvissa tyttö ei ole vielä tavannut tulevaa kumppaniaan Joelia.

American Dreamsin pitäisi pysyä uskollisena Naughty Dogin visiolle, sillä sarjakuvaa kirjoittaa studion Neil Druckmann yhdessä Faith erin Hicksin kanssa.

– Aluksi olin hyvin vastahakoinen tekemään mitään tällaista, koska kehitämme edelleen peliä. Pelin eteen pitää tehdä vielä paljon töitä, ja se vaatii niin paljon energiaa, että en halunnut minkään muun häiritsevän minua. Samanaikaisesti en halunnut vain antaa näitä hahmoja pois ja löytää kirjoittajaa, löytää artistia ja tehdä tätä ja sanoa, että se ei ole osa kaanonia. Jos me aioimme tehdä tämän, halusimme tehdä sen kunnolla, Druckmann linjasi IGN:lle.

Sarjakuvan on tarkoitus ilmestyä ensi keväänä. Pelin julkaisua Druckmann ei suostunut kommentoimaan sen tarkemmin kuin, että sekä sarjakuva että peli ilmestyvät saman vuoden aikana. Taidekirjanen julkaistaan samaan aikaan The Last of Usin kanssa.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa