Saapuuko World of Warcraft konsoleille? Tuottaja kertoo Blizzardin käyvän keskusteluja konsolikäännöksestä

World of Warcraft saattaa kääntyä konsoleille.

6.11.2023 21:40

World of Warcraft saattaa hyvinkin saada tulevaisuudessa konsoliversion.

Keskustelut Blizzardin maineikkaan massiivimoninpelin julkaisusta konsoleille saivat uutta pontta Xbox-valmistaja Microsoftin hankittua studion omistukseensa viime kuussa. WoW-pomo Holly Longdalen mukaan keskusteluja World of Warcraftin konsolikäännöksestä käydään aktiviisesti myös Blizzardilla.

– Puhumme siitä jatkuvasti, Longdale kuvaili konsolijulkaisusta käytävää keskustelua Gamesradar-sivustolle.

Longdalen mukaan käännökselle ei ole varsinaisia teknisiä rajoitteita, vaan hän uskoo Blizzardilla olevan hyvät valmiudet pelin tuomiseen pc:ltä konsoleille. Hänen mukaansa studio on tällä hetkellä keskittynyt äskettäin paljastetun laajennustrilogian työstämiseen, eikä se varsinaisesti työstä konsolikäännöstä.

Longdale kuvailee keskustelua konsoliversiosta varsin luontevaksi, koska Blizzard on nyt osa Microsoftia ja Xboxia. Hän kertoo kuitenkin, ettei studio ole vielä ehtinyt jutella Microsoftin kanssa World of Warcraftin tuomisesta Xbox-laitteille tai osaksi Game Pass -tilauspalvelua. Tuottaja itse kuitenkin vaikuttaa suhtautuvan positiivisesti ajatukseen World of Warcraftin tuomisesta uuden yleisön ulottuville.

– Eikö se olisikin siistiä, Longdale kommentoi.

Lähde: Gamesradar

Lisää luettavaa