Blizzard paljasti viime yönä aimo kattauksen World of Warcraft -sisältöä.

Blizzcon-tapahtumassa esiintynyt Chris Metzen pudotti tapahtuman yleisölle kerralla kolme uutta laajennusta. Tänä vuonna pelisarjan johtoon palanneen Warcraft-veteraanin mukaan laajennusten tavoitteena on tarjota myös World of Warcraftin kelkasta pudonneille pelaajille syy palata takaisin pelin pariin.

Laajennuksista ensimmäinen on The War Within. Nimi on tässä tapauksessa varsin kirjaimellinen, sillä pelaajat laskeutuvat laajennuksessa syvälle Azerothin uumeniin. The War Withinissä päästään tutkimaan maanalaisia kuningaskuntia ja tutustumaan niitä asuttaviin muinaisiin kulttuureihin. Sekä Horden että Alliancen pelaajat pääsevät hieromaan muodostamaan kumppanuuksia uuden Earthen-rodun kanssa valmistautuessaan häämöttävään konfliktiin. Laajennuksen tarinasta ja uusista ominaisuuksista saatiin myös trailerit, jotka ovat nähtävissä alla.The War Withinin on määrä ilmestyä ensi vuoden aikana. Laajennuksen ennakkotilaukset ovat käynnistyneet jo nyt.

The War Withiniä seuraavat laajennukset taas ovat Midnight ja The Last Titan. Midnightissa palataan vanhaan maailmaan Quel’Thalasin alueelle, joka on joutunut hyökkäyksen kohteeksi. The Last Titan taas vie pelaajat Northrendiin, jossa päästään todistamaan Azerothin titaanien paluuta Ulduarissa. Seuraaville laajennuksille ei ole annettu julkaisuajankohtaa.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa