Nintendo järjesti jälleen yhden Indie World -lähetyksistään näin tiistai-illan kunniaksi. Nimensä mukaisesti pienempien pelitalojen julkaisuihin keskittyvä lähetys toikin taas mukanaan runsaasti julkistuksia koskien erityisesti Switchiä, mutta sivusivatpa monet aiheet myös muita alustoja.

Kokonaan uusista pelitapauksesta päitä lähetyksessä käänsi Reigns-sarjasta tutun Nerial-studion uusi peli Card Shark, jossa pelataan korttihuijarina erittäin tyylikkäissä puitteissa. Tuloaan tekee myös rennohko seikkailuhallintointipeli Bear and Breakfast, jossa hyvää tarkoittava karhu yrittää harjoittaa omaa pientä aamiaismajoitusbisnestään.

Molemmat peleistä suuntaavat Switchin ohella pc:lle ensi vuoden aikana.

Lähetyksen aikana varmistettiin myös runsaasti yllätysjulkaisuja tälle päivälle. Osa tapauksista ovat olleet tuttuja jo muilta alustoilta, mutta jälleen täysin uusia tapauksia ei niitäkään täysin ohitettu.

Tänään saapuvat pelit ovat:

  • Spiritfarer (PS4, XOne, Switch, Win, Mac, Linux)
  • Manifold Garden (PS4, XOne, Switch)
  • Takeshi and Hiroshi (Switch)
  • Raji: An Ancient Epic (Switch)
  • A Short Hike (Switch)
  • Evergate (Switch)

Noin muuten lähetyksessä vahvistettiin Switch-versio niin syksyllä virallisesti julkaistavalle Hades-toimintaseikkailulle, 27. elokuuta pc:ltä Nintendon alustalle hyppäävälle Hypnospace Outlaw’lle, ensi vuonna ilmestyvälle rauhaisalle Garden Storylle, selviytymispeli Subnauticalle ja sen Below Zero -seuraajalle sekä Torchlight 3:lle. Jälkimmäiseksi mainittu ilmestyy syksyn aikana myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, kun taas jo nyt sitä voi pelata varhaisjulkaisuversiona pc:llä.

Apple Arcadesta tuttu Inmost varmistui sekin pc:lle sekä Switchille elokuun 21. päivälle. Pc:n varhaisjulkaisupuolelta tuttu Unrailed näkee vastaavasti Switch-julkaisun 23. syyskuuta.

Pienenä julkistuksena loppuun ujutettiin vielä 23. syyskuuta saapuva Untitled Goose Game -päivitys. Sen myötä peli saa kaikilla alustoilla tuen kahden pelaajan yhteistyökaaokselle.

Ohessa niin lähetyksessä nähtyjä trailereita kuin Indie World -lähetys kokonaisuudessaan.

Lisää luettavaa