RollerCoaster Tycoon Classic syöksähti Steamiin

Ensimmäisen ja toisen RollerCoaster Tycoonin yhdistävä RollerCoaster Tycoon Classic on tuonut nyt Steamiinkin asti.

1.10.2017 22:47

Atarin huvipuistosimulaattori RollerCoaster Tycoon Classic on saapunut Steamiin. Classic tuo yhteen sisältöä sekä ensimmäisestä että toisesta sarjan osasta pyrkien samalla myös kevyesti remasteroimaan niitä nykypäivää varten.

Jo aiemmin Classic on ollut saatavilla mobiililaitteille noin seitsemällä eurolla. Pc-versiolle hintalapuksi on saatu 20 euroa. Se kuitenkin sisältää valmiiksi mobiililaitteilla lisäsisältönä myytyjä ominaisuuksia ja laajennuksia.

Ensimmäistä kertaa RollerCoaster Tycoon -peleihin saatiin kosketus jo vuonna 1999. Sarjan kolmanteen pääosaan asti ne olivatkin vielä kehuttuja tuotoksia, mutta viime aikoina tilanne on ollut heikompi. Viime vuonna ongelmallisen kehityksen jälkeen Atari julkaisi pc:lle esimerkiksi RollerCoaster Tycoon Worldin, joka jäi heittämällä samoihin aikoihin valmistuneen Planet Coasterin varjoon. Sitä edeltänyt RollerCoaster Tycoon 4 Mobile kauhistutti monia myös nihkeillä mikromaksuillaan.

Fanien toimesta RollerCoaster Tycoon -sarjaa on viime vuosina tuotu nykypäivään avoimeen lähdekoodiin perustuvalla OpenRCT2-projektilla.

Lisää luettavaa