Rogue Legacy 2 sai julkaisupäivän – nappaa ensimmäinen osa nyt ilmaiseksi pc:lle

Peli suuntaa samalla Xboxeille.

7.4.2022 16:11

Jälleen yksi varhaisjulkaisuvaihe saapuu päätökseensä 28. huhtikuuta, sillä Rogue Legacy 2 on saanut virallisen julkaisupäivän.

Virallinen julkaisu tarkoittaa tietysti sivulta kuvatun roguelite-seikkailun valmistumista pc:llä niin Steamin kuin Epic Games Storen puolella, mutta tekeepä se samalla debyyttinsä myös konsoleilla. Loppukuusta Rogue Legacy 2 tuodaan nimittäin saataville Xbox Seriesille sekä Xbox Onelle.

Virallisen julkaisun myötä Rogue Legacy 2 saa muun muassa varsinaisen lopun ja näin myös loppupomon haastettavaksi. Onpa odotettavissa samalla kuitenkin esimerkiksi viimeistelty versio pelin kykypuusta ja pelialueita muovaavasta Burden-ominaisuudesta. Pelin optimoinnin kaltaiset tekniset viilaukset jatkuvat toki nekin.

Julkaisua odotellessa alta katsottavissa on pelin uusin traileri.

Sopivasti julkaisupäivän paljastumisen myötä alkuperäinen Rogue Legacy on parhaillaan osa Epic Gamesin viikottain vaihtuvaa lahjapelien antia. Sekä sen että The Vanishing of Ethan Carterin voi käydä poimimassa pc:lle ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihin noin kello 18.00 asti.

Pelit voi lunastaa Epic-tililleen tästä.  Ensi viikolla kaksikon tilalle jakeluun saapuvat XCOM 2 ja Insurmountable.

Lisää luettavaa