Rockstar Games pahoittelee Red Dead Redemption 2:n pc-ongelmia, jakelee virtuaali-ponchoja

Rockstar jtkaa Red Dead Redemption 2:n pc-ongelmien selvittämistä ja jakaa samalla pientä Red Dead Online -bonusta.

13.11.2019 21:17

Rockstar Games on pahoitellut Red Dead Redemption 2:n pc-julkaisua varjostaneita teknisiä ongelmia.

Pelitalo kertoo, että viimeisen viikon aikana se on tehnyt useampia viilauksia niin Rockstar Games Launcheriin kuin peliin itseensä ratkoakseen erilaisia pelaajilla ilmenneitä ongelmia, ja jälleen yksi korjaus on lähetetty matkaan näin keskiviikkona. Sen tarkoituksena on lievittää tiettyjen Nvidia-näytönohjaimien, -ajureiden ja suorittimien yhteiselosta aiheutuvia takkuiluja, jotka on määrä saada Nvidian tuella tyystin pois pelistä lähitulevaisuudessa siintävällä toisella korjauspäivityksellä.

– Pyydämme vilpittömästi anteeksi näistä väliaikaisista hankaluuksista ja kerromme lisää, kun meillä on vain jakaa lisätietoja. Haluamme, että kaikki voivat kokea Red Dead Redemption 2:n pc:llä suunnitellusti niin nopeasti kuin mahdollista, Rockstarin tiedotteessa todetaan.

Kehittäjät ohjaavat ongelmia kokeneita pelaajia tutustumaan Rockstarin asiakastukeen. Vielä loppuvuoden aikana kaikki peliä pelaavat saavat lisäksi Red Dead Onlinessa kepeän tukipaketin, joka koostuu niin Prieto Poncho -pukineesta ja ammusten kaltaisista ylimääräisistä tarvikkeista.

Red Dead Redemption 2 tuotiin pc:lle marraskuun 5. päivä Rockstar Games Launcherin ohella ensin Epic Games Storen ja Humble Storen kaltaisiin kauppoihin. Steam-julkaisun on ollut määrä tapahtua joulukuun aikana.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa