Resident Evil -sarja palaa Wiille Umbrella Chronicles -pelin jatko-osalla. Resident Evil: The Darkside Chronicles -nimellä kulkevasta seuraajasta on julkaistu kasa yksityiskohtia tuoreimmassa Famitsu-lehdessä.

Peli jatkaa mekaanisesti edeltäjänsä viitoittamalla tiellä, mutta mukaan luvataan astetta suurempaa kauhupainotusta. Resident Evil 2:n aikaiseen Raccoon Cityyn sijoittuvassa seikkailussa ei kuitenkaan taistella enää Umbrella-yhtiötä vastaa, mikä näkyy myös pelin nimessä.

Leon S. Kennedyn ja Claire Redfieldin rooleissa pelaajat pääsevät tutkimaan sarjan vähemmälle huomiolle jäänyttä historiaa, ja mukaan lupaillaan useita tuttuja hahmoja, kuten Sherry Birkin.

Mukana on sekä yksin- että kaksinpelimoodi, joista ensimmäisessä entistä suuremmassa osassa on tekoälypartneri. Raideräiskintää piristetään myös uusilla visuaalisilla efekteillä ja Havoc-fysiikanmallinnuksella.

Resident Evil: The Darkside Chroniclesin kehitys etenee hyvää tahtia ja tällä hetkellä pelistä on valmiina noin 35%. Wiille ilmestyvällä pelillä ei toistaiseksi ole julkaisuajankohtaa.

Lähde: IGN / Famitsu

Lisää luettavaa