Resident Evil 3 -uusioversio alkaa olla varma homma – tältä näyttää nettiin vuotanut kansitaide

Resident Evil 3:n uusioversio on virallista julkistusta vaille varma homma.

3.12.2019 16:33

Resident Evil 3:n uusioversio alkaa olla virallista julkista vaille varma homma. PlayStation Storen kautta pelistä on vuotanut viimeisimpänä julki sen kansitaidetta, jossa ovat esillä niin päähenkilö Jill Valentine, tätä jahtaava Nemesis kuin alkuperäisessä pelissä aina välillä ruudulla poikennut Carlos Oliveira.

Taidetta on nähty myös Japanissa julkaistavasta Z Version -myyntiversiosta, jonka kantta tähdittää Nemesis. Kyseessä on näillä näkymin pelin vähemmän leikatumpi versio, jonka Resident Evil 2 sai aikoinaan myös Japanissa. Kotimaassaan peli kun julkaistiin alunperin länsimaita silotellummassa kuosissa.

Reident Evil 3:n uusimista on pidetty erittäin todennäköisenä sen jälkeen, kun alkuvuodesta julkaistu Resident Evil 2:n uusioversio osoittautui menestykseksi. Pelistä huhuiltiin isommin marraskuussa, jolloin sen julkaisua vihjailtiin mahdollisesti jopa ensi vuodelle.

Mikäli julkaisu on näinkin nopeasti edessä, voisi pelin julkistus tapahtua 13. joulukuuta Suomen aikaan järjestettävän The Game Awards -tapahtuman yhteydessä.

Vuoto on tarjonnut pienen lisävilauksen lisäksi yhteistyökeskeiseen Project Resistance -peliin. Vuodon perusteella pelin viralliseksi nimeksi on muodostumassa Resident Evil: Resistance. Resistance on PS4:n ohella matkalla Xbox Onelle ja pc:lle

Lähde: Gamestats

Lisää luettavaa