Remedy Entertainment aikoo kehittää uusia peliä säännöllisemmällä tahdilla, studio kertoo osavuosikatsauksessaan.

Suomalainen peliyhtiö kertoi tuloskatsauksessaan aikovansa hakea kasvua sekä Alan Wakesta ja Controlista. Toimitusjohtaja Tero Virtalan mukaan molemmat pelit ovat vakiinnuttaneet asemansa pelisarjoina, joilla on vahva bränditunnettuus, jonka varaan yhtiö voi rakentaa tulevia kassavirtojaan.

Virtalan kommenttien mukaan Remedy suunnitteleekin uusien jatko-osien kehittämistä aiempaa säännöllisemmällä tahdilla. Studio kehittää paraikaa Control 2:ta, jolla ei vielä ole julkaisuaikataulua. Control 2:n kerrotaan olevan edelleen konseptitestausvaiheessa, mutta pelin odotetaan siirtyvän seuraavaan kehitysvaiheeseensa vielä kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Control 2:n lisäksi Remedy kertoo Max Payne 1 & 2:n uusioversioiden kehityksen edenneen huomattavasti viimeisen vuoden aikana. Myös Condor-työnimellä tunnetun projektin kehitystiimin kuvataan hioneen viimeisen vuosineljänneksen aikana taistelua ja pelimekaniikkoja. Myös näiden projektien arvioidaan etenevän seuraavaan vaiheeseensa jo lähiaikoina.

Aiemmin Vanguard-työnimellä tunnettu projekti sen sijaan on ottanut takapakkia Remedyn uusiksi menneiden palvelupelisuunnitelmien vuoksi. Yhtiö vahvistaa palauttaneensa pelin uuden Kestrel-työnimen turvin konseptointivaiheeseen ja alaskirjanneen 7,2 miljoonan euron edestä projektiin upotettuja tuotekehityskuluja.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa