Rakettiryhmän Jessie ja James tähtäävät vasamat taivaisiin Pokémon Let’s Go’ssa – myös megakehitykset mukana

Switchin Pokémon Let's Go, Pikachu ja Pokémon Let's Go, Eevee kalastelevat niin pelien kuin animen ystäviä.

10.8.2018 19:53

Nintendo Switchin tulevasta Pokémon Let’s Go, Pikachu– ja Pokémon Let’s Go, Eevee -roolipelikaksikosta on julkaistu uutta kuvamateriaalia.

Uudet kuvat sekä traileri esittelevät lisää tuttuja hahmoja aiemmin nähtyjen lisäksi. Näihin lukeutuvat Rakettiryhmän Jessie, James ja Meowth, ja kolmikon luvataankin aiheuttavan matkan varrella toistuvasti päänvaivaa pelaajille. Kuvissa nähdään myös Vermilion Cityn Switchille päivittyneitä maisemia sekä kaupungin salimestari luutnantti Surge.

Let’s Go -pelikaksikkoon vahvistettiin myös taskuhirviöiden megakehitykset. Tietyt pokémonit voi taistelun tuoksinassa kehittää mega- ja avainkivien avulla hetkellisesti megavahvaan muotoonsa, mikäli hirviön ja kouluttajan side on tarpeeksi vahva. Mukana ovat Mega Venousarin ja Mega Blastoisen lisäksi ainakin Charizardin X- ja Y-megamuodot.

Pokémon Let’s Go, Pikachu ja Pokémon Let’s Go, Eevee julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta. Ne pohjautuvat vahvasti klassiseen Pokémon Yellow -peliin, ja sekoittavat mukaan elementtejä Pokémon GO -mobiilihitistä. Täysin uusia pääsarjan osia on luvattu Switchille ensi vuodeksi.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa